Tapio 1862-03-29 Ohjeita kirjoittajille


A–tille Rautalammilla.

Tapio olisi mielellänsä julistanut kertomuksenne, etenki kuin sanotte sen olevan ensimäisen yrityksenne, mutta kirjeenne ei sisällä muuta sanottavaa kuin moitteita yksityistä virkamiestä vastaan, joihin moitteisiin ette ole täydellisiä perustuksia osoittaneet.

Jos syytöksiänne tahdotte todeksi, niin ovat ne perustettavat selviin tapauksiin, eikä luuloihin ja muitten tyytymättömyyteen; sitä paitsi on semmoisissa asioissa välttämätöintä että mies nimensä julkaiseepi, ainaki toimitukselle.

Kirjoittajillemme yhteisesti.

Muita Tapiolle lähetettyjä kirjoituksia tahdomme tilaisuutta myöden julkisuuteen laittaa. Tapio tahtoo kiittää kirjoittajia siitä suosiosta, minkä ovat sitä kohti osoittaneet kirjoitusten lähettämisellä.

Muuten olisi se Tapiosta hyvin suotua, että, useammat kirjoittajista ottaisi tavakseen mietteitänsä lyhykäisesti kirjoittua paikkakuntien ilmoituksina, sillä jos niitä tehdään pää-kirjoituksiksi, niin niiltä on vaadittava täydellisempiä perustuksia, kuin moni voi mietteisiinsä antaa, ja siten voipi usein tapahtua, että moni oikeaki ajatus ja tarpeellinen asia jääpi julkaisematta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: